Jørgen (tv.) og Peter har begge en passion for stål. De har et fælles mål om, at fabrikken udvikles som et fyrtårn med forståelse for godt håndværk samtidig med at driftsmodellen bliver mere digital, netværksbaseret og endnu mere bæredygtig

Solvang Maskinfabrik A/S har positive erfaringer med etablering af en professionel bestyrelse

”Da jeg overtog fabrikken fra min far i 2018 var det min idé, at den traditionelle fabrik skulle udvikles. Det skulle ske igennem et netværk af dybt faglige håndværkere og ansvarsfulde forretningsfolk, som kunne tænke ud af boksen for at bygge broen til den fremtidige version af fabrikken.

Som det første skridt, etablerede vi en professionel bestyrelse med Peter Larsen som formand. Peter er en god sparringspartner omkring strategi, ledelse, styring og driftsoptimering. Jeg kan klart anbefale andre at invitere Peter ind i virksomheden. Jeg tror at det er sundt for alle at få indtryk ude fra, i form af rådgivning hos Stratex i en begrænset periode – eller mere permanent som bestyrelse.”

Siger Jørgen, som i 2020 ser tilbage på en rivende udvikling i forhold til kunder, medarbejdere, økonomi og ikke mindst bæredygtighed.

For Jørgen og Peter er bæredygtighed to ting:

  1. Vi skaber de bedst mulige miljø- og klimamæssige forhold
  2. Vi udfører en bæredygtig ledelse til gavn for fabrikkens medarbejdere og kunder – i dag og i fremtiden