Vi har selv siddet i din stol – typisk har en af vores partnere aktive bestyrelsesposter eller yder direkte sparring med ledelsen

Vi tror nemlig på, at den bedste rådgivning opnås, når vi selv holder os skarpe ved at have hånden på kogepladen. Derfor kan vi med ro i sindet fortælle, at vi kender til det ansvar du håndterer hver eneste dag – og vi ved at de udfordringer du står overfor, bliver mere og mere komplekse.

Stratexpartnerens rolle er at styrke dig og din virksomheds strategiske retning, ledelse, økonomi samt styring. Alt sammen med ét formål for øje – hvordan skaber vi mest værdi for dig og din virksomhed, i dag og i fremtiden!

Skab gerne overblik over din virksomheds status og muligheder for udvikling inden du kontakter os.

Tag en kop kaffe, besvar spørgsmålene og få et konkret overblik i hånden. Det bidrager til en god start og kan belyse de områder, hvor der er potentiale at hente.

Find Ledelsesradaren her

Kontaktoplysninger

Kontakt os

Telefon: 21 48 00 80
Mail: peter@stratex.dk

Stratex ApS

Greve
CVR: 36554673

Stifteren af Stratex

Peter Larsen er opvokset på Sydsjælland og har en håndværksmæssig baggrund. I perioden 1988–1994 arbejdede han som skovarbejder i Sjællandske skov- og landbrug. Han har rejst globalt for herefter at arbejde på en maskinfabrik i Præstø frem til 1995. Over en 10-årig periode arbejdede Peter som rådgiver med fokus på drift og naturpleje i Danmark. De sidste 25 år er akademiske certifikater som ingeniør, Executive MPA samt jobs på store arbejdspladser tilføjet til CV’et. Med den praksisnære baggrund har Peter altid fokus på ledelse der kan eksekveres i dagligdagen.

Denne tilgang er bibeholdt, også selv om arbejdet i en 9-årig periode blev løst med jakkesæt og slips i Mærsk. Her har Peter arbejdet med strategi, ledelse og HR – de sidste 5 år som chef for eget forretningsområde.

Siden 2015 har Peter været iværksætter og startet Stratex op fra bunden. Her er fokus på at skabe robust ledelse for danske SMV’ere. Peter har ét formål for øje – hvordan skaber Stratex mest værdi for dig og din virksomhed, i dag og i fremtiden!

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe

Kontakt os

Ønsker I at skille jer ud fra konkurrenterne ved at udfordre status quo, og innovation bliver en integreret del i jeres kultur – samtidig ønsker I at mestre et fast fokus på kundernes nutidige og fremtidige behov, fagligheden og den daglige eksekvering?

Med et globalt udsyn vil I være med til at skabe og definere markedet. Udfyld vores kontaktformular, og vi kontakter dig snarest muligt.

Vi kan skabe yderligere innovation og dyrke nysgerrigheden – sammen.