Kim Pedersen er administrerende direktør og ejer snedkervirksomheden i fællesskab med sin bror, Brian Pedersen.

Resultater fra et fireårigt samarbejde mellem Snedkermester Arne Pedersen A/S og Stratex

I slutningen af 2016 gik Kim Pedersen med mange tanker om hvordan ledelsen kunne blive mere strategisk og skabe klar retning for medarbejdere og kunder. Samtidig så Kim et stort potentiale i at Snedkermester Arne Pedersen fik en mere tydelig struktur, øget fremdrift og ledelsesmæssig opfølgning. Det ledte ham til etableringen af en ny ledergruppe i tæt samarbejde med Peter Larsen fra Stratex.

I 2017 udpegede Kim en skræddersyet ledelsesstruktur efter tæt dialog med Peter. Kim og Peter er til tider gået ind i hårde men nødvendige diskussioner, for at komme frem til løsninger der udvikler snedkervirksomheden.

”Her har Peter og jeg i fællesskab favnet det rationelle og været i øjenhøjde med de forskellige følelser der er på spil, når man driver en familievirksomhed. Sideløbende blev det klart for mig, at det ville skabe mere værdi at professionalisere bestyrelsen på samme måde. I sommeren 2017 valgte vi derfor at supplere rådgivningen fra Stratex, ved at Peter kom ind i vores bestyrelse.” Siger Kim Pedersen.

 

I løbet af 2018-2019 har vi arbejdet fokuseret med ejer- og virksomhedsstrategi, hvor vi har udviklet virksomheden gennem ledelse og procesoptimering.

”Udviklingen har krævet meget af os selv og af medarbejderne, men været det hele værd, for både medarbejdere og kunder har i den grad lagt mærke til den positive udvikling. Resultatet er, at vi i 2019 har skabt det bedste resultat i virksomhedens mere end 40 årige historie.

Næste skridt i samarbejdet er, at vi nu har valgt at Peter fokuserer på virksomhedens udvikling og værdiskabelse i posten som bestyrelsesformand.” Udtaler Kim Pedersen.